Flyforbudet kan ramme Bokmessa i London

fredag 16. april 2010, kl 0735

Rundt 150 norske bokbransjefolk kan risikere å gå glipp av Bokmessa i London hvis luftrommet over Norge holdes stengt inn i neste uke.

Mandag og tirsdag til uken arrangeres Bokmessa i London. Dette er en viktig bokmesse for forlag i forhold til kjøp og salg av rettigheter.

Kristin Oldeide, rådgiver i Den norske Forleggerforening og ansvarlig for den norske standen på Bokmessa i London, har flybillett til London søndag.

– Akkurat nå ser det litt dårlig ut i forhold til å kunne reise på søndag. Men kommer vi oss av gårde mandag morgen er dette likevel tidsnok for å kunne sette opp den norske standen og få til en normal avvikling av messen, sier Oldeide.

Nettsidene til bokmessa i London gir ingen informasjon om hvilke konsekvenser det vil få for bokmessa dersom flyproblemene fortsetter inn i neste uke. Forsinkelsene som allerede har oppstått betyr at mange ikke kommer seg til messa til planlagt tid, og det kan gå utover rigging av stand på messeområdet.

– Det er lite man kan gjøre med en situasjon som dette. Vi får håpe det beste slik at messen kan avvikles som normalt, sier Oldeide.

Del denne artikkelen på:

Skriv en kommentar